Stockholms skärgårdsstugor logotype

Husägare

Husägare med samarbetskontrakt kan logga in här.

Hur är det att hyra ut sitt hus via Stockholm Skärgårdsstugor?

 

Här möter du några av dem som hyr ut sitt hus via oss.

 

 


ID1880 Lillängsdal

Vi har nu hyrt ut med hjälp av Skärgårdsstugor under 4 säsonger. Det har fungerat utmärkt.

Trevliga hyresgäster, under 6-7 veckor varje sommar, från Tyskland, Holland, England, Norge, Sverige, osv. Skärgårdsstugors personal har varit ett ovärderligt stöd i hela processen från bokning till slutstädning. Nya kontoret i Mölnvik har också underlättat kontakterna.

Ewa och Hans

Lillängsdal

 

 

 

 


ID1649 Vätö Fiskeby

Kära Skärgårdsstugor,
Det är ett nöje att ha med er att göra.


Med vänliga hälsningar,
Nils-Erik Törnqvist

 

 

 

 

 


ID2130 Stora Kanholmen

I många år har vi hyrt ut våra gäststugor genom Skärgardsstugor. Vårt sommarställe ligger på en ö utan Vaxholmsbåt – paradisisk men inte så lätt att hitta de rätta gästerna. Magdalena och hennes team har dock varje sommar lyckats finna trivsamma och snälla hyresfamiljer.

Det är ett nöje att arbeta med Skärgårdsstugor – de är superprofessionella, skickliga och alltid vänliga och har varit den perfekta partnern för oss. Så ofta har vi hört från hyresgästerna att dom kände på ett perfekt sätt omhänder tagna av skärgårdsstugor-teamet.

Vi ser fram emot nästa säsong!

Franziska och Olle Asplund

 

 

 


 ID0308 Ingarö Fällström

Allt samarbete med Stockholms Skärgårdsstugor har varit mycket positivt! Magdalena och hennes medarbetare ställer upp till 100 % och den regelbundna kontakten gör att vi aldrig känner oss bortglömda. Vi har haft otroligt sympatiska hyresgäster och betalningen har alltid kommit in i rätt tid. Det blev precis så som vi hoppats på.

Stort TACK

Birgitta och Reinhard

 

 

 

 


ID 1800 Mörtnäs B/B, Värmdö

Tack för all hjälp vid uthyrningen av vår lilla stuga.

Man blir alltid väl bemött och får adekvat hjälp när det behövs.

Lasse Dahlberg

 

 

 

 

 

 


ID 2156 Ägnöfjärden, Ingarö

Vi har under de två senaste säsongerna låtit Stockholms Skärgårdsstugor sköta uthyrningen av vårt fritidshus och är mycket nöjda.

Bästa betyg. Hantering av gäster, bokningar, betalning, städning och allt annat som rör uthyrningen har klaffat perfekt. Som stugägare är det skönt att med stort förtroende lämna över dessa uppgifter.

Bengt Axén

 

 

 

 


ID 2313 Skälsmara by, Ingarö

 

Skärgårdsstugor med Magdalena och hennes kompetenta medarbetare har givit mig trevliga och intressanta gäster! Tusen tack!

Med vänlig hälsning

Lena-Greta Thomsson

 

 

 

 


ID 1504 Tallkobben, Runmarö

Vi har varit mycket nöjda med Skärgårdsstugor ända från det att vi började hyra ut genom dem. Personalen har alltid ställt upp med bra och snabb hjälp när det behövts, och detta med ett glatt humör och serviceanda.

Utformning och uppdatering till hemsidan av informationen om vårt hus har gått smidigt och bra. För oss som tillbringar mycket tid långt bort från Stockholmsområdet har allt detta varit särskilt viktigt.

Erik Hammarsköld

 

 

 

 


ID 1487 Mörbyfjärden, Ornö

1 = mycket missnöjd och 5 = mycket nöjd.

 • Information om bokningar och gäster?   5 
 • Kontaktbarhet och service Stockholm Skärgårdsstugor?   5 
 • Service/ hjälp från Stockholm Skärgårdsstugor vid gästrelaterade problem?   5
 • Samarbetet som helhet?   5 
 • Det var väldigt trevliga gäster och vi fick även mycket positiva kommentarer från gästerna angående ert engagemang och service.  5 

Vi ser fram emot nästa säsong!  Mvh/Elisabet Widerdal

 

 

Welcome houseowner greats the guests Skärgård
Det här paret som kommer från Japan välkomnas av husägaren.

Fördelar med att låta oss förmedla ditt hus

Nyttjar du ditt skärgårdshus hela sommaren, eller vill du tjäna en extra slant på att hyra ut under de perioder du inte använder huset?

 • Vi har nästan 20 års erfarenhet av hus- och stuguthyrning.

 • Stockholm Skärgårdsstugor sköter marknadsföring, förfrågningar, bokningar, fakturering, och korrespondens med gästen.   

 • Du får bra betalt för dina uthyrningsveckor. Det kostar er inget att vara med i vår marknadsföring. Allt regleras via en förmedlingsavgift som vi tar då huset blir uthyrt. Vi föreslår en marknadsmässig hyresnivå och därefter diskuterar vi oss fram till ett lämpligt pris för just ert hus. Ofta kompenseras vår avgift med en ökad beläggning samt att vi generellt kan få ut en högre hyra.

 • Vi ser till att betalning kommer in i tid och förs över till ert konto. Ni erhåller ersättning enligt avtal vid sena avbokningar.

 • Generösa regler. Det är du som äger huset som avgör vilka veckor du vill lämna ditt hus till uthyrning. Då efterfrågan är som allra störst under juli och augusti, har vi ett krav på att du lämnar minst 4 sommarveckor under högsäsong (v. 28-33) till förmedlingens förfogande.

 • Vi besiktigar och fotograferar ditt hus. Efter att vi har besökt ditt hus kan vi precisera ett marknadsmässigt pris. Vi ger dig goda råd och tips som gör din uthyrning extra lönsam och lyckad.  Genom vår lokala kännedom om trakten och ditt hus kan vi ge gästerna bästa möjliga information.

 • Alla vi som arbetar här har stor kunskap om och kärlek till Stockholms skärgård och förmedlar detta till kunderna. På vår hemsida finns omfattande information om olika områden i skärgården och förslag på semesteraktiviteter och vi hjälper ofta gästerna när de är här.

 • Uppsikt över huset, risken för inbrott minskar när det finns hyresgäster.

 • Vårt kontor finns centralt invid Värmdö Köpcentrum, se mer fliken "om oss". Det är lätt att nå oss, vi ger dig bästa service samt de tips och råd du behöver för att göra ditt hus attraktivt för uthyrning.

 • Vi har goda språkkunskaper (engelska, tyska). Hemsidan finns översatt till dessa språk.

 • Vi marknadsför ert hus på Internet, sociala media, annonser, anslag, branschmässor och andra marknadsaktiviteter. Vi har stor kunskap och lång erfarenhet av marknadsföring inom branschen. Brett nätverk och många samarbetspartners.

 

 

Dela: