Stockholms skärgårdsstugor logotype

Stockholm Skärgårdsstugor AB, er husförmedlare i Stockholm skärgård

 

Här ska finnas något för alla och vi hjälper dig gärna att hitta ett passande boende. Husen är besiktigade personligen av oss vilket ger en extra trygghet för husägare och gäster.

I företaget Stockholm Skärgårdsstugor finns gedigen kunskap och erfarenhet inom turism och service. Vi håller oss frekvent uppdaterade inom turism och vad som är på gång i skärgården. Dessutom bor och verkar vi i skärgården och kan områdena väl. Hållbar turism är viktigt och det är bra för miljön att nyttja de hus som redan finns istället för att bygga nya semesterbyar.

För oss är det viktigt att såväl husvärdar som gäster ska vara nöjda. Vi har valt att satsa på hög servicenivå eftersom vi vet att det ger ett stort mervärde. Gäster från hela världen återkommer ofta från år till år och våra husägare är trogna samarbetspartners där många har varit med sedan starten 2006.

Välkommen med er förfrågan. Vi hjälper er gärna att välja ut ett passande boende för er skärgårdsvistelse vi talar svenska, engelska och tyska.

Vill ni hyra ut ett hus kan ni gärna börja med ett telefonsamtal där vi går igenom förutsättningarna för uthyrning av ert objekt.

Besök oss gärna på Facebook.

 

                                Vi som arbetar här  

Magdalena von Rosen
Magdalena von Rosen
Grundare och ägare av företaget
Jeanette Höglund
Jeanette Högberg
Bokning /Administration

 

  

 

 

 

 

 

 

 

woof
Lisa Etzell
Extra/sommarpersonal
Ziggy
Ziggy Stardust kontorsvakt

   

 

 

 

 

 

Dela: