Stockholms skärgårdsstugor logotype

Hur är det att hyra ut sitt hus via Stockholm Skärgårdsstugor?

Här möter du några av dem som hyr ut sitt hus via oss.

 


ID1880 Lillängsdal

Vi har nu hyrt ut med hjälp av Skärgårdsstugor under 4 säsonger. Det har fungerat utmärkt.

Trevliga hyresgäster, under 6-7 veckor varje sommar, från Tyskland, Holland, England, Norge, Sverige, osv. Skärgårdsstugors personal har varit ett ovärderligt stöd i hela processen från bokning till slutstädning. Nya kontoret i Mölnvik har också underlättat kontakterna.

Ewa och Hans

Lillängsdal

 

 

 

 


ID1649 Vätö Fiskeby

Kära Skärgårdsstugor,
Det är ett nöje att ha med er att göra.


Med vänliga hälsningar,
Nils-Erik Törnqvist

 

 

 

 

 


ID2130 Stora Kanholmen

I många år har vi hyrt ut våra gäststugor genom Skärgardsstugor. Vårt sommarställe ligger på en ö utan Vaxholmsbåt – paradisisk men inte så lätt att hitta de rätta gästerna. Magdalena och hennes team har dock varje sommar lyckats finna trivsamma och snälla hyresfamiljer.

Det är ett nöje att arbeta med Skärgårdsstugor – de är superprofessionella, skickliga och alltid vänliga och har varit den perfekta partnern för oss. Så ofta har vi hört från hyresgästerna att dom kände på ett perfekt sätt omhänder tagna av skärgårdsstugor-teamet.

Vi ser fram emot nästa säsong!

Franziska och Olle Asplund

 

 

 


 ID0308 Ingarö Fällström

Allt samarbete med Stockholms Skärgårdsstugor har varit mycket positivt! Magdalena och hennes medarbetare ställer upp till 100 % och den regelbundna kontakten gör att vi aldrig känner oss bortglömda. Vi har haft otroligt sympatiska hyresgäster och betalningen har alltid kommit in i rätt tid. Det blev precis så som vi hoppats på.

Stort TACK

Birgitta och Reinhard

 

 

 

 


ID 1800 Mörtnäs B/B, Värmdö

Tack för all hjälp vid uthyrningen av vår lilla stuga.

Man blir alltid väl bemött och får adekvat hjälp när det behövs.

Lasse Dahlberg

 

 

 

 

 

 


ID 2156 Ägnöfjärden, Ingarö

Vi har under de två senaste säsongerna låtit Stockholms Skärgårdsstugor sköta uthyrningen av vårt fritidshus och är mycket nöjda.

Bästa betyg. Hantering av gäster, bokningar, betalning, städning och allt annat som rör uthyrningen har klaffat perfekt. Som stugägare är det skönt att med stort förtroende lämna över dessa uppgifter.

Bengt Axén

 

 

 

 


ID 2313 Skälsmara by, Ingarö

 

Skärgårdsstugor med Magdalena och hennes kompetenta medarbetare har givit mig trevliga och intressanta gäster! Tusen tack!

Med vänlig hälsning

Lena-Greta Thomsson

 

 

 

 


ID 1504 Tallkobben, Runmarö

Vi har varit mycket nöjda med Skärgårdsstugor ända från det att vi började hyra ut genom dem. Personalen har alltid ställt upp med bra och snabb hjälp när det behövts, och detta med ett glatt humör och serviceanda.

Utformning och uppdatering till hemsidan av informationen om vårt hus har gått smidigt och bra. För oss som tillbringar mycket tid långt bort från Stockholmsområdet har allt detta varit särskilt viktigt.

Erik Hammarsköld

 

 

 

 


ID 1487 Mörbyfjärden, Ornö

1 = mycket missnöjd och 5 = mycket nöjd.

  • Information om bokningar och gäster?   5 
  • Kontaktbarhet och service Stockholm Skärgårdsstugor?   5 
  • Service/ hjälp från Stockholm Skärgårdsstugor vid gästrelaterade problem?   5
  • Samarbetet som helhet?   5 
  • Det var väldigt trevliga gäster och vi fick även mycket positiva kommentarer från gästerna angående ert engagemang och service.  5 

Vi ser fram emot nästa säsong!  Mvh/Elisabet Widerdal

 

 

Dela: